Servicii de branding:

Naming

Logo Design

Stationary Design

Brand Book

Package Design

Web Design

Întregul continut al site-ului logobigger.ro

aparține Logo Bigger.

  • LinkedIn - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

© 2020 Logo Bigger

Agentie de branding si comunicare

Bigger Brands, Bigger Sales ™

"I WANT MY LOGO BIGGER!"

ITI SUNA CUNOSCUT?

Intelegem pasiunea si implicarea clientilor.

Suntem o agentie independenta, pasionata de branding si comunicare.

Suntem 100% dedicati clientilor nostri. Ne plac oamenii cu atitudine antreprenoriala si cu viziune. Lor le punem la dispozitie toata experienta, daruirea si energia pe care le avem.

LOGO BIGGER - SALES ORIENTED

Logo Bigger ajuta la cresterea vanzarilor printr-o comunicare strategica de calitate a brandului tau. In strategia pe care o construim tinem cont de obiectivele tale de business si de vanzari si cautam acele solutii care sa te ajute sa le atingi. 

In realizarea mixului de comunicare tinem intotdeauna cont de specificul produsului

sau serviciului pe care trebuie sa-l promovezi

PLUS VALOARE PENTRU PRODUCATORI

Daca esti producator, s-ar putea sa fii interesat de constructia de la zero a unui brand.

Sa ai nevoie de un nume de brand, de un design de ambalaj si de toate materialele care insotesc un brand la prima lui iesire in piata. 

Pentru ca stim cat de importante sunt distributia si relatia ta ca producator cu retailerii, avem grija sa ne ocupam de catalogul tau de produse, de mapele pentru agentii de vanzari, de POSM-uri,

de standuri, de PR-ul lansarii noului tau produs, de realizarea site-ului de prezentare

si de tot mixul de comunicare online sau offline. 

​In functie de bugetul de marketing de care dispui, putem sa mergem pe radio, TV sau panotaj stradal, la fel de bine cum, daca nu dispui de un astfel de buget sa gasim solutii de guerilla marketing si de guerilla advertising, online sau offline. In oricare dintre situatii vom ajunge

la publicul tau tinta si te vom ajuta sa vinzi mai mult si mai bine.

LOGO BIGGER B2B & B2C

Afacerile de servicii au specificul lor, prin urmare si strategia cu care venim are o abordare diferita care va tine cont de marimea business-ului tau, de publicul tinta,

de serviciul pe care il oferi si de concurenta ta.

S-ar putea sa incepi cu un branding, dar s-ar putea sa ai nevoie, la fel de bine, de un site de prezentare eficient si bine scris, in care Content Marketingul sa fie

pe primul loc in mixul de comunicare.

Este posibil ca lead-urile de care ai atata nevoie sa necesite o strategie noua si o abordare B2B  sau B2C pe care nu ai avut-o pana acum. Daca vrei sa ai rezultate trebuie, poate, sa incerci ceva nou, iar cu Logo Bigger nu vei duce lipsa de idei pentru actiuni cu care sa-ti surprinzi

publicul sau concurenta.

Pentru cresterea vanzarilor acordam o atentie deosebita prezentarii produselor si serviciilor pe care le pui la dispozitia clientilor tai. Serviciile noastre de copywriting - te asiguram - vor functiona pentru tine ca o adevarata forta de vanzari.

Daca simti ca te afli intr-un impas si ai nevoie de un double-check sau de o sedinta de consultanta, ia legatura cu noi.

LOGO BIGGER PENTRU RETAIL & HORECA

Daca esti comerciant si ai un business de retail mare, o retea de magazine sau un singur magazin la sosea, un hotel, un restaurant sau o carciuma, ne putem ocupa cu succes de identitatea

si de comunicarea acestuia. 

S-ar putea sa ai nevoie de un branding de magazin si de un design interior, de o rearanjare a magazinului sau de un trafic de oameni pe care sa ti-l aducem in magazin.

Te putem ajuta in acest sens.

 

Poate ca doresti sa iti extinzi afacerea online si sa ai vanzari nationale sau rezervari, sa iti promovezi afacerea la turisti romani sau straini, sa faci home delivery. Pentru toate acestea putem veni cu solutii. Noi am facut primul pas spre tine. Hai sa discutam si sa vedem de unde incepem. 

LOGO BIGGER FOR FINANCE

Avem capacitatea de a intelege un produs financiar, de a-l diferentia, de a-l explica si povesti consumatorului tau, pe intelesul lui. Stim sa il facem memorabil si sa te ajutam in a-ti mentine sau a-ti creste cota de piata prin actiuni de comunicare specifice.

Este de ajuns sa ne spui unde te afli si unde vrei sa ajungi pentru ca Logo Bigger sa-ti spuna cum sa faci asta, online, offline sau - daca e nevoie - cu orice alt mijloc de comunicare sau transport.

Suntem Logo Bigger pentru cei care vor sa faca vanzari mai mari, pentru ca avem posibilitatea de a vedea the big picture si pentru ca ne asumam responsabilitati pe masura. Contacteaza-ne.